Nowojorski Sernik Z Białą Czekoladą
Nowojorski Sernik z białej czekolady wymaga około 7 godzin od początku do końca. Jedna porcja zawiera 367 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje $2.42 za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 60 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz masło, półsłodkie chipsy czekoladowe, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Nowojorski Sernik Z Białą Czekoladą, Sernik czekoladowy w stylu nowojorskim, oraz Japanese-New York Fusion Green Tea Chocolate Cheesecake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 12-calowy kwadratowy arkusz folii na stojaku poniżej środkowego stojaka piekarnika w piekarniku.
Piekarnik rozgrzać do 163°. W średniej misce, połączyć składniki skórki; dobrze wymieszać. Naciśnij na dole i około 1 cala w górę boków nieoczyszczonej 10-calowej patelni sprężynowej. Przechowywać w lodówce podczas przygotowywania napełniania.
Beat serek w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać 1/2 szklanki cukru, ubijając, aż będzie gładka.
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Szybko dodać roztopione chipsy, śmietanę i wanilię; ubić do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać do patelni wyłożonej skórką.
Piec w temperaturze 325 ° F. przez 55 do 65 minut lub do momentu ustawienia krawędzi; środek sernika będzie miękki. Wyłącz piekarnik; otwórz drzwi piekarnika co najmniej 4 cale.
Odstawić sernik do piekarnika na 30 minut lub do momentu ustawienia środka.
Sernik wyjąć z piekarnika. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia. Ostrożnie usunąć boki patelni. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub przez noc.
W małym ciężkim rondlu połącz chipsy czekoladowe, 1 łyżkę masła i wrzącą wodę.
Miksturę czekoladową ubić na gładką masę.
Dodać 3/4 szklanki cukru i syropu kukurydzianego; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować 8 minut bez mieszania.
Zdjąć rondel z ognia. 1/2 łyżeczki wanilii wymieszać z sosem czekoladowym. Ostudzić 15 minut, często mieszając. Sos będzie gęstnieć w miarę stygnięcia.
Sernik podawać z sosem. Sernik i sos przechowywać w lodówce.