Noga jagnięca faszerowana grzybami i zielenią

Noga jagnięca faszerowana grzybami i zielenią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj jagnięciny nadziewanej grzybami i zielenią. Ten przepis służy 12 i kosztuje $3.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 34g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz nogi z jagnięciny, sól, grzyby, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurka dziczyzna faszerowana dzikim ryżem i grzybami, Pieczarki nadziewane grzybami z dzikim ryżem i kozim serem, oraz Dzikie Grzyby Kuskus Jagnięcina Faszerowana Kabocha Squash dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować szwajcarski chard w dużym garnku wrzącej osolonej wody, aż tylko miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Drenaż. Wycisnąć chard suche, a następnie drobno posiekać tyle, aby zmierzyć 1 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3
Przenieść do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Roztopić masło z 2 łyżkami oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać grzyby, cebula i 1 ząbek mielonego czosnku i smażyć, aż grzyby będą miękkie, o 6 protokół. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
GrzybyGrzyby
GoździkiGoździki
CebulaCebula
6
Przenieść do miski z chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Dodać bułkę tartą, śmietanę, 1 łyżkę rozmarynu, 1 łyżkę tymianku, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i wymieszać. (Można przygotować 1 dzień wcześniej; przykryć i przechowywać w lodówce. Przed kontynuowaniem, wymieszaj farsz grzybowy na patelni na średnim ogniu, aż do lata.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
GrzybyGrzyby
RozmarynRozmaryn
FarszFarsz
PieprzPieprz
KremKrem
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Rozgrzej piekarnik do 218°. Otwórz butterflied jagnięcina jak książki i miejsce wycięte bok do góry na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
10
Cielęcinę i jajko wymieszać z farszem grzybowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
FarszFarsz
CielęcinaCielęcina
JajkoJajko
11
Rozłóż równomiernie na jagnięcinę; naciśnij, aby przylegać. Zaczynając od wąskiego końca, zwinąć jagnięcinę szczelnie, zamykając nadzienie. Końce zamocować szaszłykami drobiowymi. Otrzyj jagnięcinę pozostałymi 2 łyżkami oleju, następnie pozostałym 1/2 łyżką rozmarynu i 1/2 łyżką tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
DróbDrób
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TymianekTymianek
JagnięcinaJagnięcina
RolkaRolka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
12
Posypać solą i pieprzem. Tie lamb z ciągiem kuchennym w odstępach 2-calowych, aby utrzymać kształt. Używając małego ostrego noża, wytnij kilka szczelin o głębokości 1 cala w górnej części jagnięciny, odstępując od siebie; włóż 1 plasterek czosnku do każdej szczeliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CzosnekCzosnek
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
NóżNóż
13
Jagnięcinę umieścić na stelażu w patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
14
Pieczona jagnięcina do pożądanej doneness lub do natychmiastowego odczytu termometr włożony do najgrubszej części jagnięciny rejestruje 135 ° F do 60° dla średnio rzadkich, około 1 godziny 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
15
Wyjąć z piekarnika. Przykryć folią i odstawić na 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
16
Usuń szaszłyki i sznurek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
17
Jagnięcinę pokroić w plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
18
Miejsce na talerzu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia37
Magazyn