Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj jagnięciny nadziewanej grzybami i zielenią. Ten przepis służy 12 i kosztuje $3.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 34g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz nogi z jagnięciny, sól, grzyby, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurka dziczyzna faszerowana dzikim ryżem i grzybami, Pieczarki nadziewane grzybami z dzikim ryżem i kozim serem, oraz Dzikie Grzyby Kuskus Jagnięcina Faszerowana Kabocha Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować szwajcarski chard w dużym garnku wrzącej osolonej wody, aż tylko miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Drenaż. Wycisnąć chard suche, a następnie drobno posiekać tyle, aby zmierzyć 1 1/2 szklanki.
Dodać bułkę tartą, śmietanę, 1 łyżkę rozmarynu, 1 łyżkę tymianku, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i wymieszać. (Można przygotować 1 dzień wcześniej; przykryć i przechowywać w lodówce. Przed kontynuowaniem, wymieszaj farsz grzybowy na patelni na średnim ogniu, aż do lata.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Grzyby
Rozmaryn
Farsz
Pieprz
Krem
Tymianek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Rozgrzej piekarnik do 218°. Otwórz butterflied jagnięcina jak książki i miejsce wycięte bok do góry na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
10
Cielęcinę i jajko wymieszać z farszem grzybowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Farsz
Cielęcina
Jajko
11
Rozłóż równomiernie na jagnięcinę; naciśnij, aby przylegać. Zaczynając od wąskiego końca, zwinąć jagnięcinę szczelnie, zamykając nadzienie. Końce zamocować szaszłykami drobiowymi. Otrzyj jagnięcinę pozostałymi 2 łyżkami oleju, następnie pozostałym 1/2 łyżką rozmarynu i 1/2 łyżką tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn
Drób
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Tymianek
Jagnięcina
Rolka
Olej Do Smażenia
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki
12
Posypać solą i pieprzem. Tie lamb z ciągiem kuchennym w odstępach 2-calowych, aby utrzymać kształt. Używając małego ostrego noża, wytnij kilka szczelin o głębokości 1 cala w górnej części jagnięciny, odstępując od siebie; włóż 1 plasterek czosnku do każdej szczeliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Czosnek
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny
Nóż
13
Jagnięcinę umieścić na stelażu w patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
14
Pieczona jagnięcina do pożądanej doneness lub do natychmiastowego odczytu termometr włożony do najgrubszej części jagnięciny rejestruje 135 ° F do 60° dla średnio rzadkich, około 1 godziny 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
15
Wyjąć z piekarnika. Przykryć folią i odstawić na 15 minut.