Noga jagnięca faszerowana grzybami i zielenią

Noga jagnięca faszerowana grzybami i zielenią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj jagnięciny nadziewanej grzybami i zielenią. Ten przepis służy 12 i kosztuje $3.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 34g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz nogi z jagnięciny, sól, grzyby, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurka dziczyzna faszerowana dzikim ryżem i grzybami, Pieczarki nadziewane grzybami z dzikim ryżem i kozim serem, oraz Dzikie Grzyby Kuskus Jagnięcina Faszerowana Kabocha Squash dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować szwajcarski chard w dużym garnku wrzącej osolonej wody, aż tylko miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Drenaż. Wycisnąć chard suche, a następnie drobno posiekać tyle, aby zmierzyć 1 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3
Przenieść do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Roztopić masło z 2 łyżkami oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać grzyby, cebula i 1 ząbek mielonego czosnku i smażyć, aż grzyby będą miękkie, o 6 protokół. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
GrzybyGrzyby
GoździkiGoździki
CebulaCebula
6
Przenieść do miski z chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
7
Dodać bułkę tartą, śmietanę, 1 łyżkę rozmarynu, 1 łyżkę tymianku, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i wymieszać. (Można przygotować 1 dzień wcześniej; przykryć i przechowywać w lodówce. Przed kontynuowaniem, wymieszaj farsz grzybowy na patelni na średnim ogniu, aż do lata.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
GrzybyGrzyby
RozmarynRozmaryn
FarszFarsz
PieprzPieprz
KremKrem
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Rozgrzej piekarnik do 218°. Otwórz butterflied jagnięcina jak książki i miejsce wycięte bok do góry na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
10
Cielęcinę i jajko wymieszać z farszem grzybowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
FarszFarsz
CielęcinaCielęcina
JajkoJajko
11
Rozłóż równomiernie na jagnięcinę; naciśnij, aby przylegać. Zaczynając od wąskiego końca, zwinąć jagnięcinę szczelnie, zamykając nadzienie. Końce zamocować szaszłykami drobiowymi. Otrzyj jagnięcinę pozostałymi 2 łyżkami oleju, następnie pozostałym 1/2 łyżką rozmarynu i 1/2 łyżką tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
DróbDrób
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
TymianekTymianek
JagnięcinaJagnięcina
RolkaRolka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
12
Posypać solą i pieprzem. Tie lamb z ciągiem kuchennym w odstępach 2-calowych, aby utrzymać kształt. Używając małego ostrego noża, wytnij kilka szczelin o głębokości 1 cala w górnej części jagnięciny, odstępując od siebie; włóż 1 plasterek czosnku do każdej szczeliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CzosnekCzosnek
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
NóżNóż
13
Jagnięcinę umieścić na stelażu w patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
14
Pieczona jagnięcina do pożądanej doneness lub do natychmiastowego odczytu termometr włożony do najgrubszej części jagnięciny rejestruje 135 ° F do 60° dla średnio rzadkich, około 1 godziny 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
15
Wyjąć z piekarnika. Przykryć folią i odstawić na 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
16
Usuń szaszłyki i sznurek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
17
Jagnięcinę pokroić w plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
18
Miejsce na talerzu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia37
Magazyn