No-Bake Super Chewy Chocolate Chip Peanut Butter Batony Owsiane
No-Bake Super Chewy Chocolate Chip Peanut Butter batony owsiane mogą być tylko przyprawą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 374 kalorie, 9g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 719 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Mieszanka gotowania owsa, wanilia, masło, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to No Bake Chewy Peanut Butter and Chocolate Granola Bars, Peanut Butter Chocolate Chip Chewy Granola Bars, oraz Chewy Peanut Butter Chocolate Chip Granola Bars.
Instrukcje
Dno linii i dwie strony 9-na 9-calowej patelni do ciasta z folią, dzięki czemu folia może wisieć na krawędziach patelni. Masło w środku patelni.
W dużej patelni, rozgrzać owies na średnim ogniu, aż lekko tosty i pachnące, mieszając, o 5 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
W dużym rondlu rozgrzać masło z pianką na średnim ogniu, mieszając, aż się stopi. Wymieszać z miodem, solą i wanilią. Mieszaj z owsem, aż do całkowitego połączenia.
Przenieść mieszaninę do dużej miski lub blachy patelni.
Pozostawić do ostygnięcia tylko ledwo ciepłe (patrz uwaga).
Wymieszać z masłem orzechowym i chipsami czekoladowymi. Naciśnij mocno na patelnię. Użyj dolnej części miarki, aby wygładzić górę.
Niech ustawić, około godziny. Wyciągnij z patelni i przenieś na powierzchnię roboczą.
Przetnij na pół poziomo, następnie 5 pionowych rzędów. Pręty mogą być przechowywane w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej przez okres do 1 tygodnia.