No-Bake Peanut Butter Pie
No-Bake Peanut Butter Pie wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 471 kalorii, 11g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.03 za porcję. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz gotowy do użycia crumb crust graham cracker, banan, chłodny bitą polewą i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, No Bake Almond Butter Pie, oraz Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla.
Instrukcje
Mikrofalowe masło orzechowe i czekolada w mikrofalówce misce na MEDIUM (50%) 2-1 / 2 minut; mieszać, aż czekolada całkowicie stopi się i mieszaninę dobrze wymieszać.
Wlać mleko do dużej miski.
Dodać suchy budyń wymieszać. Ubić trzepaczką do drutu 2 minuty lub do dobrze wymieszanego.
Dodać masło orzechowe mieszaniny; beat aż dobrze wymieszane. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą.
Banany umieścić na dnie skorupy; przykryć mieszanką budyniową. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.