Niskotłuszczowe Muffinki Truskawkowo-Cynamonowe
Niskotłuszczowe muffinki truskawkowo-cynamonowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 168 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, cukier, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej, oraz Niskotłuszczowe Muffinki Truskawkowo-Cynamonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 4 Składniki (mąka przez sól) połączyć w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Zrób dobrze w środku mieszanki mąki.
Połącz jogurt, masło, mleko i jajko w misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę jogurtu do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotnego.
Umieść 12 foliowych wkładek do kubków na muffinki; pokryj wkładki sprayem do gotowania. Łyżka 1 łyżka ciasta do każdego liniowej. Na wierzchu po 1 łyżeczce dżemu. Wierzch równomiernie z pozostałym cieście.
Połączyć 1 łyżkę cukru i 1/2 łyżeczki cynamonu; posypać cieście.
Piec w temperaturze 375 przez 15 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez 15 minut.
Zdjąć z patelni; umieścić na stojaku z drutu.