Niskotłuszczowe krówki na patyku

Niskotłuszczowe krówki na patyku
Niskotłuszczowe krówki na patyku mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na desery. Za 95 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu składa się 12 porcji zawierających 257 kalorii, 6 g białka i 6 g tłuszczu każda. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jeśli masz pod ręką kakao do pieczenia, mleko, odpowiednik cukru zastępującego cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik łyżką wynoszący 29%. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również: Zdrowa krówka kokosowa (o niskiej zawartości tłuszczu, niskiej zawartości węglowodanów, bez cukru i o wysokiej zawartości białka), Zdrowa krówka z masłem orzechowym (o niskiej zawartości tłuszczu, niskiej zawartości węglowodanów, bez cukru i o wysokiej zawartości białka) !) oraz Zdrową Krówkę z Masłem Orzechowym (o niskiej zawartości tłuszczu, węglowodanów, bez cukru i o wysokiej zawartości białka!).

Instrukcje

1
W ciężkim rondlu wymieszaj skondensowane mleko, cukier i kakao; mieszaj, aż będzie gładka. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać przez 1 minutę. Stopniowo dodawaj odtłuszczone mleko, cały czas mieszając, aż kakao i cukier się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
Mleko Bez TłuszczuMleko Bez Tłuszczu
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdejmij z ognia; wymieszać ze słodzikiem i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
SłodzikSłodzik
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
3
Wlać do filiżanek. Przykryj każdą filiżankę wytrzymałą folią; włóż patyczki przez folię (folia utrzyma patyczki w pozycji pionowej).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Umieść w 13-calowym. x 9 cali patelnia. Zamrażaj do twardości, około 5 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Przed podaniem zdejmij folię i kubki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn