Niskotłuszczowa wegetarianka bryanny"Guacamole"
Niskotłuszczowe Wegetariańskie "Guacamole" bryanny może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz wyjątkowo jędrne jedwabne tofu, sól, grubą salsę pomidorową bez cukru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej, oraz Low-Fodmap Veggie Stir Fry with wasabi-Ginger Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę dobrze odsączyć i przenieść do robota kuchennego (nie blendera), wraz z awokado, tofu, sokiem z cytryny, czosnkiem, solą i kminkiem. Przetworzyć mieszaninę, aż będzie gładka, zatrzymując maszynę kilka razy, aby zeskrobać boki i dno miski.
Dodaj salsę i pulse mieszaninę tylko do momentu, gdy wszystko jest mieszane w. Smak przyprawy (dodaj więcej soku z cytrusów lub salsy do smaku, jeśli chcesz.
Przełożyć do przykrytej miski i schłodzić.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.