Nikaraguański Gallo Pinto

Nikaraguański Gallo Pinto
Nikaraguański Gallo Pinto może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 30 i kosztuje 6 centów za porcję. Ta przystawka ma 33 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, fasolę, 2 łyżki. kraft pikantny włoski dressing, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Gallo Pinto, Gallo Pinto, oraz Aida ' s-Gallo Pinto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować dressing, cebula i czosnek na dużej patelni na średnim ogniu, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Fasolę wymieszać z przygotowanym płynem do gotowania; gotować 5 min. delikatnie mieszając, aby uniknąć zacierania fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3
Dodać ryż; gotować od 5 do 8 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn