Niezwykle Łatwy Włoski Gulasz W Formie Bufetu

Przepis niezwykle łatwy włoski gulasz w formie bufetu jest gotowy w około 6 godzin i 25 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 360 kalorii, 32G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz cukinię, pomidor i sos do makaronu bazylia, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Niezwykle Łatwy Gulasz Wołowy, Niezwykle Łatwe Kremowe Ciasto Kool-Aid, oraz Niezwykle Łatwe Marynowane Piersi Kurczaka Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój tłuszcz z pieczeni.
Pokroić pieczeń w 1-calową kostkę. W 3-1 / 2-do 4-quart naczynia elektryczne kuchenka warstwa wołowina, cebula i czerwona papryka.
Dodaj sos Classico ® pomidorowo-bazyliowy do makaronu. Przykryj i gotuj na niskim ogniu przez 9 do 10 godzin lub na wysokim ogniu przez 5 godzin.
Jeśli gotowanie na niskim, włączyć kuchenkę do wysokiego.
Dodać cukinię; gotować 1 godzinę więcej lub aż mięso będzie miękkie. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać na gorąco gotowane spaghetti, w razie potrzeby.