Niespodzianka Cupcake Cones

Niespodzianka Cupcake Cones
Niespodzianki Cupcake Cones może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swój repertuar deserowy. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 18 i kosztuje 54 grosze za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. 422 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś dekory cukierków, mieszankę ciast, stożki lodów z płaskim dnem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Niespodzianka Cupcake Cones, Cupcake Cones, oraz Chocolate Cupcake Cones dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (lub325 dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdym z 18 regularnych kubków muffin; umieść mini papierowy kubek do pieczenia w każdym z 18 mini kubków muffin. Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu. Łyżka ciasto równomiernie do regularnych i mini kubki muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
Piec mini babeczki 10 do 14 minut, regularne babeczki 15 do 20 minut (18 do 24 minut dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni), lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
5
Jeśli uchwyt na rożek do lodów jest niedostępny, Utwórz uchwyt na stożki, szczelnie przykrywając wierzchołki 2 pustych patelni kwadratowych lub prostokątnych (o głębokości co najmniej 2 do 2 1/2 cala) folią o dużej wytrzymałości. Ostrym nożem Wytnij 18" gwiazdek " w folię, w odległości 3 cali, wykonując szczeliny o długości około 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Do LodówRożek Do Lodów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Umieść około 2 łyżeczki cukierków w każdym stożku lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Do LodówRożek Do Lodów
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
7
Usuń papierowe kubki z babeczek. Dla każdego stożka, mróz top 1 regularnej babeczki z lukrem; odwróć do góry nogami na stożek. Mroźne dno (teraz Góra) babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
8
Umieść mini cupcake do góry nogami na matowej zwykłej cupcake; frost side of regular cupcake i całe mini cupcakes całkowicie (najłatwiej zmrozić ze stożka w kierunku góry).
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
9
Posypać dekorami cukierków. Wciśnij stożek przez otwór folii w uchwycie stożka; folia utrzyma go w pozycji pionowej. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn