Need a przystawka pescatariańska? Niesamowite muszle kraba może być niesamowite przepis spróbować. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Ten przepis służy 36. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Mieszanka muszli jumbo makaronu, majonezu, sera neufchatel i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Niesamowite Szpinak Karczoch Krab Dip, Krab-Sałatka Jumbo Muszle, oraz Makaron.....skorupki makaronu z nadzieniem krabowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia, i dodać muszle makaronu; gotować aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dobrze spuścić.
3
W dużej misce do mieszania, połączyć ser śmietankowy, krab, krewetki, cebula, seler, majonez, cukier, sól, pieprz i sok z cytryny; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Krab
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
4
Stuff cream cheese mieszaninę do muszli makaronu jumbo. Schłodzić przez co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Laguna Winery Russian River Chardonnay. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.