Niemożliwie Łatwe Serowe Ciasto Chile
Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 239 kalorii, 15g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, oryginalną mieszankę, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Niemożliwie Łatwe Serowe Ciasto Z Klopsikami, Niemożliwie Łatwe Ciasto BLT, oraz Niewiarygodnie Łatwe Ciasto Warzywne.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. Spray 9-calowy szklany talerz ciasto z gotowania sprayu.
Posypać chiles, ser i kolendra w talerzu pie.
W średniej misce, mieszać Bisquick mix, mleko i jajka do wymieszania.
Piec 25 do 30 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava
Wina wykorzystywane do produkcji cava są wybierane z wielką starannością i podlegają okresowi leżakowania wynoszącemu co najmniej cztery lata. Po 24 miesiącach – i raz w roku – dojrzewające butelki poddawane są technice déplacé, która polega na wytrząsaniu butelek w celu homogenizacji drożdży i uzyskania większej ekstrakcji pod względem ich aromatycznego i smakowego potencjału w ciągu ponad 48 miesięcy leżakowania. Rezultatem jest delikatna cava o jasnożółtym zabarwieniu, jasnych złotych odcieniach i niesamowitym blasku, a także ciekawe, złożone i mocne bukiety.Mieszanka: 60% Xare-lo, 20% Macabeo i 20% Parellada