Niemieckie Ciasto Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj niemieckiego ciasta czekoladowego. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 254 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wanilii, betty german Chocolate Cake mix, kokos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Niemieckie Ciasto Czekoladowe, Niemieckie Ciasto Czekoladowe, oraz Mama ' s Retro Chocolate Sheet Cake (aka Texas Sheet Cake).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Patelnia natryskowa 15x10x1-calowa z natryskiem do gotowania.
Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, oleju i jaj.
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. W średniej misce wymieszać mleko skondensowane, kokosowe i pekan; rozprowadzić na ciepłym cieście. Broil na najniższym stojaku piekarnika około 2 minut lub do złotego. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 1 godziny.
W dużej misce, beat masło, cukier puder, kakao i wanilia z mikserem elektrycznym na średniej prędkości do wymieszania. Stopniowo dodawać mleko, ubijając, aż lukier będzie gładki i nadaje się do smarowania. Ciasto z mrozem. Przechowywać w lodówce.