Niemieckie batony czekoladowe z kruszonką precelową
Niemieckie batoniki czekoladowe z kruszonką precelkową to przystawka dla 48 osób. Jedna porcja zawiera 191 kalorii , 2 g białka i 12 g tłuszczu . Za 29 centów za porcję przepis ten pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga syropu kukurydzianego, chipsów toffi, kokosa i pekanów. Ten przepis podoba się 1 smakoszom i kucharzom. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 45 minut . Z oceną spoonacular wynoszącą 0% , to danie można ulepszyć. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Karmelowe batoniki czekoladowe z preclami , Niemiecki napój czekoladowy ze zdrową czekoladą Xocai i Lukier do niemieckiego ciasta czekoladowego .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mieszankę ciasta, precle, jajko i masło. Wciśnij do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 13 cali x 9 cali.
Piec w temperaturze 350° przez 12-15 minut lub do momentu, aż brzegi lekko się zrumienią. Ostudzić na kratce.
W dużej misce ubij cukier, jajka i syrop kukurydziany, aż się połączą. Dodaj kokos, chipsy i pekan; wylej na spód.
Piec przez 25-35 minut lub do momentu, aż brzegi będą brązowe, a środek prawie gotowy. Ostudzić na kratce.