Niemieckie Batoniki Czekoladowe Pecan Pie

Niemieckie Batoniki Czekoladowe Pecan Pie
Niemieckie czekolady Pecan Pie batony może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten deser ma 344 kalorie, 4G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jeśli masz syrop kukurydziany, złotą mąkę, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Niemieckie Batoniki Czekoladowo-Orzechowe, Niemieckie Batoniki Czekoladowe Pecan Pie, oraz Mini Chocolate Pecan Pie Sernik.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. dno linii i boki 13x9-calowy patelni z folii heavy-duty, rozciąganie folii 2 do 3 cali na 2 przeciwległych stronach patelni. Folię spryskać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W maszynce umieścić mąkę, cukier puder, 3/4 szklanki masła i kakao. Okładka; proces z szybkimi impulsami włączania i wyłączania do konsystencji grubego posiłku. Naciśnij na dole i 3/4 cala w górę strony patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
PatelniaPatelnia
3
Piec 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika; posypać chipsy czekoladowe skórką. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
W średniej misce wymieszaj brązowy cukier, syrop kukurydziany, roztopione masło i jajka z trzepaczką do uzyskania gładkiej masy. Wymieszać z kokosem i orzechami pekan. Łyżka na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
KokosKokos
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Piec 25 do 30 minut lub do złotego i ustawić. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 1 godziny. Przechowywać w lodówce 1 godzinę. Użyj folii, aby podnieść z patelni na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
7
Pokrój na 6 rzędów po 4 rzędy.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn