Niemiecka Sałatka Z Pieczonego Kalafiora
Niemiecka Sałatka z pieczonego kalafiora może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, kalafior, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Niemiecka Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków, Sałatka Z Pieczonego Kalafiora, oraz Włoska Sałatka Z Pieczonego Kalafiora dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Rozprowadzić kalafior w jednej warstwie na nieprzywierającej blasze; rozpyl kalafior sprayem do gotowania.
Posypać solą i pieprzem; dobrze wymieszać. Pieczeń 15 minut. Wymieszać; piec 5 do 10 minut dłużej lub do miękkości i złoty kolor.
Tymczasem, w 10-calowej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż ostry.
Wyjąć łyżką szczelinową do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza. Cebulę ugotować w boczku, mieszając od czasu do czasu, aż się zrumieni.
Wyjąć łyżką szczelinową na talerz z boczkiem.
W dużej misce, wrzucić pieczony kalafior, boczek i cebulę. W małej misce ubić olej, ocet, cukier, musztardę i paprykę trzepaczką do uzyskania gładkiej masy.
Wlać sos na mieszaninę kalafiora; wrzucić do herbu. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę do schłodzenia lub na noc.