Niedzielny Gulasz Brunszwicki
Niedzielny gulasz Brunszwicki wymaga ok. 4 godziny i 25 minut od początku do końca. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 337 kalorii, 17g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz fasolkę po pieczeniu, wieprzowinę, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Brunszwicki, Gulasz Brunszwicki, oraz Gulasz Brunszwicki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę i seler w gorącym oleju, aż cebula będzie przezroczysta, 5 do 7 protokół. Czosnek wymieszać do mieszaniny; gotować i mieszać kolejne 2 protokół.
Przenieść mieszaninę do powolnej kuchenki.
Wymieszać dyni, wieprzowina, pomidory pokrojone w kostkę, fasola, kurczak, kukurydza, groch, pieprz cayenne, kminek, papryka, sól, i sos do grilla do mieszaniny cebuli w powolnej kuchence.
Przykryć i gotować na wysokiej 4 godziny.