Niedzielny Brunch: tarta z bekonem i jabłkami
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Jeśli 89 centów za porcję spadnie Twój budżet, niedzielny Brunch: tarta z bekonem i jabłkami może być super bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 155 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz pod ręką jabłka, masło, tymianek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Niedzielny Brunch: Naleśniki Z Jabłkami, Niedzielny Brunch: Boczek Cheddar Grillowany, oraz Niedzielny Brunch: bekon, Por i quiche pomidorowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 °F. Smaż boczek na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, aż w pełni ugotowane, nie zbyt chrupiące.
Osuszyć na papierowych ręcznikach i kiedy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć z grubsza posiekać na kawałki 1/2 cala. Jabłka obrać i pokroić na 1/4 cala klinów.
Rozwałkuj ciasto na ciasto do grubości 1/4 cala i dopasuj do 11-calowej patelni do tarty. Przyciąć krawędzie.
Dodaj boczek do spodu patelni (dodając opcjonalnie posiekane zioła na górze)i umieść jabłka na górze, nakładając je na siebie, przechodząc od zewnątrz do wnętrza. Doprawić masłem i posypać cukrem.
Umieścić w nagrzanym piekarniku, aż jabłka są gotowane i ciasto ciasto jest brązowy, około 40 minut, obracając tarta około połowy drogi do zapewnienia nawet gotowania.