Niedzielny Brunch: Ciasto Ananasowe Do Góry Nogami
Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,18 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 907 kalorii. 36 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka masła, proszku do pieczenia, crown royal i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Niedzielny Poranek Ananasowe Naleśniki Do Góry Nogami, Niedzielny Brunch: Ciasto Z Marmoladą, oraz Niedzielny Brunch: Ciasto Z Cukrem.
Instrukcje
Do polewy ananasowej: masło 8x8 Pyrex danie i ułóż plasterki ananasa w zachodzącym na siebie okręgu (lub tak blisko, jak możesz to zrobić). W małym sosie Pan roztopić masło, następnie dodać brązowy cukier i gotować, aż cukier się rozpuści, o 4 protokół.
Wlać mieszaninę cukru na ananasa i rezerwy.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić razem w misce i zapas. W mikserze na stojąco połącz masło z cukrem i ubijaj, aż będzie lekko i miękko.
Dodaj wanilię, crown royal i sok ananasowy do mieszaniny masła i ubijaj, aż się połączą. Z mikserem na niskim poziomie, dodaj mieszankę mąki łyżką na raz, aż wszystko zostanie dodane i utworzy ciasto.
Łyżka ciasto na ananasa i gładkie szpatułką.
Piec, aż złoty kolor i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, o 45 protokół.
Podawać z większą ilością pokrojonego ananasa i mocną czarną kawą.