Nie moja mama bakłażan parmezan (wegańskie i bezglutenowe)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc nie dać mojej mamy bakłażan parmezan (wegańskie i bezglutenowe) spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 400 kalorii, 14g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, pochwal się płynnymi aminos, sosem spaghetti i kilkoma innymi rzeczami, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bezglutenowy Bakłażan Parmezan, Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego), oraz Bakłażan Parmezan Makaron { Bezglutenowy } dla podobnych receptur.