Nie Jadalne Ozdoby Cynamonowe
Nie jadalne ozdoby cynamonowe to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 12 porcjami. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 12 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Mieszanka muszkatołowego, mielonego cynamonu, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1721 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Spróbuj Łatwe Domowe Ozdoby Cynamonowe, Ozdoby Świąteczne, oraz Ozdoby Na Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać cynamon, goździki i gałkę muszkatołową.
Wymieszać w sosie jabłkowym i kleju. Pracę mieszaniny z rąk 2 do 3 minut, aby utworzyć piłkę. Jeśli mieszanina jest zbyt mokra, dodaj więcej cynamonu. Jeśli mieszanina jest zbyt sucha, dodaj więcej musu jabłkowego.
Lekko odkurzyć czystą powierzchnię cynamonem.
Rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala.
Wycinaj kształty za pomocą foremek do ciastek i użyj wykałaczki, aby zrobić otwór u góry do zawieszenia na wstążce.
Suszyć w wolnym piekarniku 200 stopni F (100 stopni C) przez kilka godzin lub suszyć na powietrzu w słonecznym miejscu przez 4 lub 5 dni. Po wyschnięciu udekorować gingham i / lub wstążką.