Nie Gotuj Lodów Waniliowych
No - Cook Vanillan Ice Cream może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 939 kalorii. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i odbierz odparowane mleko, mleko, wanilię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Podobne przepisy to Lody Waniliowe Chai, No-Cook Vanillan Ice Cream, oraz Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki w dzbanku 2-quart lub dużej misce. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Wlać mieszaninę mleka do pojemnika zamrażarki elektrycznego urządzenia do lodów 1-litrowych i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. (Instrukcje i czasy będą się różnić.)
Wyjąć pojemnik z lodami z maszyny do lodów i umieścić w zamrażarce na 15 minut.
Przenieść do hermetycznego pojemnika; zamrozić do twardego, około 1 do 1 1/2 godziny.
Uwaga:Tylko do celów testowych użyliśmy konkurencyjnego 4-quart wytrzymałego plastikowego wiadra do lodów i automatycznego mrożonego jogurtu do lodów i sorbetów.
Nie gotuj lodów czekoladowych: Pomiń cukier, wanilię i pełne mleko.
Dodać 2 szklanki pełnego mleka czekoladowego i 2/3 szklanki syropu czekoladowego. Postępuj zgodnie z zaleceniami. Daje 1 ćwiartkę.
Lody czekoladowo-migdałowe No-Cook: przygotuj Lody czekoladowe No-Cook zgodnie z zaleceniami.
Wyjąć pojemnik z lodami z maszyny do lodów i umieścić w zamrażarce. Zamrozić 15 minut. Wymieszać 3/4 szklanki prażonych pokrojonych migdałów do przygotowanych lodów.
Umieścić w szczelnym pojemniku; zamrozić do twardości. Daje 1,5 kwarty.
No-Cook Turtle Ice Cream: przygotuj No-Cook lody waniliowe zgodnie z zaleceniami. 1/4 szklanki sosu karmelowego wymieszać z przygotowanymi lodami.
Wyjąć pojemnik z lodami z maszyny do lodów i umieścić w zamrażarce. Zamrozić 15 minut. Kuchenka mikrofalowa 1/2 szklanki półsłodkie kromki czekolady i 1 łyżeczka skracania w kuchence mikrofalowej bezpiecznego szklanej misce na wysokości 1 minuty. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Miejsce 3/4 szklanki tosty posiekane pekan na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia.
Mżawka pekan z roztopioną czekoladą. Zamrozić 5 minut. Rozbij na kawałki wielkości kęsa. Kawałki czekolady i orzechów pekan wymieszać z lodami.
Umieścić w szczelnym pojemniku; zamrozić do twardości. Daje 1,5 litra.
No-Cook Fig-Mint Ice Cream: przygotuj No-Cook lody waniliowe zgodnie z zaleceniami.
Wyjąć pojemnik z przygotowanymi lodami z maszyny do lodów i umieścić w zamrażarce. Zamrozić 15 minut. Wymieszać razem 2 szklanki posiekanych obranych świeżych fig, 1/4 szklanki świeżego soku z cytryny, 2 łyżki cukru i 2 łyżeczki posiekanej świeżej mięty. Mieszamy do przygotowanej mieszanki lodów.
Umieścić w szczelnym pojemniku; zamrozić do twardości. Daje 1,5 litra.
Uwaga: użyliśmy czarnych figi Mission; wszelkie świeże figi w sezonie powinny działać w tym przepisie, w tym zielone figi.
Nie gotuj lodów brzoskwiniowych: Pomiń wanilię i cukier i zmniejsz pełne mleko do 1 1/4 szklanki. Proces 4 obrane, pokrojone w plasterki średniej wielkości świeże dojrzałe brzoskwinie lub 1 (25-uncja) brzoskwinie puszki w lekkim syropie, odsączone, z 2 łyżkami cukru; 1/4 szklanki świeżego soku z cytryny; i 1/4 łyżeczki soli w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka. Mieszamy do mieszanki mlecznej z 3/4 szklanki nektaru brzoskwiniowego. Postępuj zgodnie z zaleceniami. Daje 1,5 litra.
Nie gotuj lodów truskawkowych: Pomiń wanilię i zmniejsz pełne mleko do 1 1/2 szklanki. Proces 1 (16-uncja) Pojemnik świeże truskawki lub 1 (16-uncja) pakiet rozmrożone mrożone truskawki, 2 łyżki soku z cytryny i 1/4 łyżeczki soli w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka. Wymieszać z mlekiem. Postępuj zgodnie z zaleceniami. Daje 1,5 litra.
Nie gotuj lodów kokosowych: Pomiń wanilię i cukier i zmniejsz pełne mleko do 1/2 szklanki.
Trzepaczka 1 (5-uncji) może mleko kokosowe, 2 łyżki świeżego soku z cytryny i 1/4 łyżeczki soli do mieszaniny mleka. Postępuj zgodnie z zaleceniami.
Podawać lody z prażonym kokosem, ogoloną czekoladą lub posiekanymi orzechami macadamia. Daje 1 ćwiartkę.
Uwaga: aby zrobić tropikalny deser lodowy, top lody kokosowe z pokrojonymi bananami, plastrami mango i kawałkami ananasa.