Nie: Duże muszle ze szpinakiem i ricottą

Nie: Duże muszle ze szpinakiem i ricottą
Nie: Duże muszle ze szpinakiem i ricottą mogą być dobrym przepisem na poszerzenie zestawu przepisów na danie główne. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 2,16 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 30 g białka, 33 g tłuszczu i łącznie 776 kalorii. Jeśli masz pod ręką wodę na makaron, mozzarellę, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 62%, to danie jest solidne. Duże muszle nadziewane szpinakiem i ricottą, duże muszle nadziewane serem i szpinakiem oraz duże muszle ze szparagami, szynką prosciutto, serem ricotta i sosem z trzech serów są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużym garnku zagotuj mocno osoloną wodę na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dobrej Jakości Ser Ricotta Lub FetaDobrej Jakości Ser Ricotta Lub Feta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-funtowy Makaron Z Muszlami Jumbo1-funtowy Makaron Z Muszlami Jumbo
2
Dodać makaron i gotować według wskazówek producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Przekrojone Na Połówki, Bez PestekOliwki Przekrojone Na Połówki, Bez Pestek
3
Odcedź i zachowaj około 3/4 szklanki wody z makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Przekrojone Na Połówki, Bez PestekOliwki Przekrojone Na Połówki, Bez Pestek
4
Umieść garnek z powrotem na płycie kuchennej na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zarezerwowana Woda Z MakaronemZarezerwowana Woda Z Makaronem
Zarezerwowana Woda Z MakaronemZarezerwowana Woda Z Makaronem
5
Do garnka wrzucamy makaron, mieszamy z serem ricotta i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniona Mozzarella, Do Dekoracji, OpcjonalnieRozdrobniona Mozzarella, Do Dekoracji, Opcjonalnie
Rozdrobniona Mozzarella, Do Dekoracji, OpcjonalnieRozdrobniona Mozzarella, Do Dekoracji, Opcjonalnie
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Dodaj zarezerwowaną wodę z makaronu i oliwki, dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
7
Zdjąć z ognia i wymieszać z parmezanem i dużą łyżką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8
Przełóż do miski lub półmiska i natychmiast podawaj z opcjonalnymi dodatkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn