Next-Best-Thing-To-Robert-Redford Pie

Next-Best-Thing-To-Robert-Redford Pie
Next-Best-Thing-to-Robert-Redford Pie wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 348 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz mleko, twarożek, półsłodką czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Lepszy Od Roberta Redforda, Robert Redford, oraz Robert Redford Deser {My Way} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć mąkę, masło i posiekane orzechy. Naciśnij na dno patelni 9 x 13 x 2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 minut, lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Połącz serek śmietankowy, cukier i 1 pojemnik ubitej polewy, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
4
Rozprowadzić równomiernie na ostudzonej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
5
Wymieszać budyń i mleko dobrze, aż będzie gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
6
Rozprowadzić równomiernie na kremowym nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
7
Pozostały pojemnik z ubitą polewą rozprowadzić na warstwie budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
8
Na wierzch posypać startą czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
9
Przechowywać w lodówce przez 6 do 8 godzin przed podaniem.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn