New England Clam and Corn Chowder z ziołami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj zupy z małży i kukurydzy z ziołami. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 432 kalorie, 19g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 70 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka mąki uniwersalnej, boczek, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj New England Clam and Corn Chowder z ziołami, Slow Cooker New England Clam and Corn Chowder, oraz New England Clam Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować boczek w dużym rondlu overmedium ciepła, aż chrupiące.
Przenieś ręczniki papierowe baconto do osuszenia.
Wylać wszystkie, ale 3 łyżki kapieli z patelni.
Dodaj next4 składniki do patelni; posypać solą i papryką. Smażyć, aż warzywa będą chrupiące-miękkie, o 5 protokół.
Posypać flourover; mieszać 1 do 2 minut. Stopniowo dodawać mleko do patelni, stale mieszając. Doprowadzić dooil; zmniejszyć ogień do średniej i gotować untilestly zagęszczony, często mieszając, około 5 minut.
Dodać ziemniaki, małże z sokiem i odsączoną kukurydzę. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ciepło do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są miękkie, często mieszając, o 10 protokół.Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Zupę podzielić na miseczki, posypać boczkiem i pietruszką i podawać.