Never-Fail Funt Cake
Nigdy - Fail Funt ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 550 kalorii, 9g białka, oraz 18g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z cytryny, mleko, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj No-Fail wyciąć Cukier ciasteczka z No-Fail lukrem, Nigdy Nie Zawiedź Ciasto Kawowe, oraz Nigdy Nie Zawodzi Biszkopt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 10-calowa patelnia bundt, nasmarowana i posypana mąką
W dużej misce, za pomocą miksera, połączyć masło i cukier, aż kremowy.
Dodać jajka, 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Dodać mąkę i mleko na przemian, zaczynając i kończąc na mące. Wymieszaj ekstrakt z cytryny. Łyżka ciasto do przygotowanej patelni.
Umieść patelnię w zimnym piekarniku i ustaw temperaturę piekarnika na 325 stopni F.
Piec ciasto przez 1 godzinę. Zwiększyć temperaturę do 350 stopni F i piec przez 30 minut więcej.
Ostudzić ciasto na patelni przez 10 minut, a następnie przełożyć na stojak z drutu do ostygnięcia.