Nesquik ® Polewa Z Batem Czekoladowym

Nesquik ® Polewa Z Batem Czekoladowym
Nesquik ® polewa z batem czekoladowym to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 1G białka, oraz 15 g tłuszczu. Mieszanka cukru cukierniczego, ciężka śmietana do bicia, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Ciasto dyniowe z miodem i karmelową polewą śmietanową, Mini Meyer Lemon Cream placki z chłodnym batem bitą polewą, oraz Domowe Nesquik.

Instrukcje

1
Wlać śmietanę do małej miseczki. Ekstrakt waniliowy, cukier cukierniczy, mieszankę napojów czekoladowych i bitą śmietanę ubić mikserem elektrycznym na wysokości do uzyskania miękkich, ale jędrnych szczytów. Podnieś Bijak prosto do góry: ubijana polewa utworzy miękkie, spiczaste szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Puszka Brzoskwiń, OdsączonychPuszka Brzoskwiń, Odsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn