Naw Mai Fan
Wentylator Naw Mai wymaga ok. 2 godziny i 5 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 525 kalorii, 17g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka soli, grzyby shiitake, kleisty ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj podobnych przepisów.
Instrukcje
Dodać grzyby do miski i przykryć 1 szklanką ciepłej wody.
Odstawić na 30 minut, aby ponownie nawodnić. Szczep grzyby, rezerwując moczenie płynu w małej misce. Grzyby opłukać i odstawić. Przecedzić płyn przez ręcznik papierowy do średniego rondla i na krótko odstawić.
Ryż opłukać w sitku pod zimną wodą.
Dodaj ryż, 2 3/4 szklanki zimnej wody i soli do rondla zawierającego płyn do namaczania grzybów. Przykryć i pozostawić do namoczenia przez 30 minut.
Zdjąć pokrywkę, następnie włączyć ciepło do medium i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz temperaturę do niskiego poziomu, przykryj i gotuj przez 15 minut bez zdejmowania pokrywki.
Przełożyć do miski, wymieszać z octem i przykryć czystym wilgotnym ręcznikiem kuchennym i przechowywać w temperaturze pokojowej.
Rozgrzać olej z pestek winogron na średnim ogniu w patelni saute. Gdy olej zaczyna migotać, brązowe wszystkie strony kiełbasy.
Wlać większość tłuszczu z patelni i wrócić do stovetop. Zmniejszyć ogień do średniej, wymieszać z mlekiem kokosowym, sosem sojowym i sosem ostrygowym. Przykryć i niech gotować przez 15 do 20 minut, aż kiełbasa jest gotowane przez.
Usuń kiełbasę i pozwól odpocząć. Następnie pokroić na stronniczość. Kiełbasę odstawić na patelnię, dodać ugotowany ryż i wymieszać do połączenia. Doprawić do smaku solą i pieprzem w razie potrzeby.