Native American Buffalo Plate
Native American Buffalo Plate może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Za 11,97 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 1244 kalorii, 80g białka, oraz 86g tłuszczu na porcję. Najlepiej sprawdza się jako danie główne, i odbywa się w około 1 godzina i 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Foodnetwork wymaga koszernej soli, koszernej soli i pieprzu, polędwicy żubrowej i oleju kanolanowego. Z łyżką wynik 51%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Native American Chleb Pudding, Native American Tosty-Pecan Zupa, oraz Poyha (Stary Przepis Rdzennych Amerykanów) Mięso I Kormoran.
Instrukcje
Rozgrzej olej rzepakowy w dużym rondlu na dużym ogniu, aż termometr do smażenia w głębokim tłuszczu zarejestruje 370 stopni F. W międzyczasie zagotuj duży garnek osolonej wody na dużym ogniu. Zagotuj bulion z kurczaka w średnim rondlu na średnim ogniu.Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia ręcznikami papierowymi.
Włóż żeberka do wrzącej wody i gotuj 10 minut.
Przełóż na blachę do pieczenia wyłożoną ręcznikiem papierowym, aby odsączyć przez kilka sekund. Dopraw obie strony żeberek solą i pieprzem, a następnie smaż na gorącym oleju, w razie potrzeby partiami, na złoty kolor, około 5 minut.
Wlej gorący wywar z kurczaka do małej brytfanny i wymieszaj kilka łyżek sosu barbecue.
Dodaj żeberka i posmaruj je większą ilością sosu barbecue.
Przełóż do piekarnika i gotuj do miękkości, 30 do 40 minut, smarując sosem co około 5 minut.
W międzyczasie zrób polędwicę żubrową: dopraw obie strony polędwicy solą i pieprzem i posmaruj jedną stronę stekiem.
Rozgrzej olej rzepakowy na średnio żaroodpornej patelni na dużym ogniu, aż zacznie migotać. Schab podsmażyć, pocierać stroną do dołu, na złoty kolor, około 2 minut. Odwróć i gotuj jeszcze 1 minutę.
Przenieś patelnię do piekarnika i gotuj, aż termometr włożony do środka zarejestruje 130 stopni F dla średnio wysmażonych, około 20 minut.
Przełóż na deskę do krojenia i odstaw na 5 minut przed pokrojeniem na 4 grube kawałki.
Chochla niektóre z zielonych i czerwonych sosów chile obok siebie na dużym talerzu; top z 1 plasterkiem schabu. Ułóż 2 żebra po drugiej stronie talerza.
W razie potrzeby udekoruj polędwicę kolendrą.