Native American Buffalo Plate

Native American Buffalo Plate
Native American Buffalo Plate może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Za 11,97 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 1244 kalorii, 80g białka, oraz 86g tłuszczu na porcję. Najlepiej sprawdza się jako danie główne, i odbywa się w około 1 godzina i 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Foodnetwork wymaga koszernej soli, koszernej soli i pieprzu, polędwicy żubrowej i oleju kanolanowego. Z łyżką wynik 51%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Native American Chleb Pudding, Native American Tosty-Pecan Zupa, oraz Poyha (Stary Przepis Rdzennych Amerykanów) Mięso I Kormoran.

Instrukcje

1
Rozgrzej olej rzepakowy w dużym rondlu na dużym ogniu, aż termometr do smażenia w głębokim tłuszczu zarejestruje 370 stopni F. W międzyczasie zagotuj duży garnek osolonej wody na dużym ogniu. Zagotuj bulion z kurczaka w średnim rondlu na średnim ogniu.Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Włóż żeberka do wrzącej wody i gotuj 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
3
Przełóż na blachę do pieczenia wyłożoną ręcznikiem papierowym, aby odsączyć przez kilka sekund. Dopraw obie strony żeberek solą i pieprzem, a następnie smaż na gorącym oleju, w razie potrzeby partiami, na złoty kolor, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
Wlej gorący wywar z kurczaka do małej brytfanny i wymieszaj kilka łyżek sosu barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
5
Dodaj żeberka i posmaruj je większą ilością sosu barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
6
Przełóż do piekarnika i gotuj do miękkości, 30 do 40 minut, smarując sosem co około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
W międzyczasie zrób polędwicę żubrową: dopraw obie strony polędwicy solą i pieprzem i posmaruj jedną stronę stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żubryżubry
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
8
Rozgrzej olej rzepakowy na średnio żaroodpornej patelni na dużym ogniu, aż zacznie migotać. Schab podsmażyć, pocierać stroną do dołu, na złoty kolor, około 2 minut. Odwróć i gotuj jeszcze 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Przenieś patelnię do piekarnika i gotuj, aż termometr włożony do środka zarejestruje 130 stopni F dla średnio wysmażonych, około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Przełóż na deskę do krojenia i odstaw na 5 minut przed pokrojeniem na 4 grube kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
11
Chochla niektóre z zielonych i czerwonych sosów chile obok siebie na dużym talerzu; top z 1 plasterkiem schabu. Ułóż 2 żebra po drugiej stronie talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
12
W razie potrzeby udekoruj polędwicę kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn