Napoleony z kozim serem Herbed i szparagami
Napoleony z kozim serem Herbed i szparagami mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 11g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis wegetariański serwuje 4 i kosztuje 2,45 zł za porcję. Mieszanka szalotki, czosnku, koziego sera i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kremowa zupa szparagowa z kozim serem Herbed, Napoleony z buraków i koziego sera, oraz Brzoskwiniowo-kozi ser Napoleon podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik 450 stopni F.
Przyciąć, aby usunąć drzewiastą łodygę szparagów, ułożyć na naoliwionej patelni.
Skropić oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Piec w piekarniku przez 8 do 10 minut, aż będzie miękki, pokroić po przekątnej w plastry 1/4 cala.
Niższa temperatura piekarnika do 300 stopni F.
Rozwałkować chleb między dwoma kawałkami woskowanego papieru, aż będzie bardzo cienki.
Pokrój chleb na pół w prostokąty, aby uzyskać 12 prostokątów.
Obie strony posmarować stopionym masłem. Ułóż na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia, piec przez 10 minut, obrócić patelnię i piec kolejne 10 minut lub aż ostry.
W misce połączyć ser, czosnek, szalotkę, koperek, szczypiorek, tymianek, sok z cytryny, sól i pieprz. Podczas gdy grzanki są ciepłe, rozprowadzić 1 łyżeczkę mieszanki serowej na prostokącie, wierzch z pieczonymi szparagami. Powtórz procedurę, a następnie umieść trzecią warstwę tostu na wierzchu.