Naparstki z grzybami i karczochami
Naparstki z grzybami i karczochami może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 585 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 118 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka makaronu naparstek, parmezan, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 87%. Spróbuj Naparstki Dżemowe, Kurczak z pieczarkami i karczochami, oraz Wieprzowina z karczochami i grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść oliwę z oliwek w dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować przez 1 minutę.
Dodać grzyby i 1 łyżeczkę soli.
Saute, mieszając od czasu do czasu, aż cała wilgoć odparuje i grzyby gotowane w dół, o 10 protokół.
Dodaj Marsala i kontynuować gotowanie, aż prawie całe wino wyparowało, o 5 protokół.
Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu. Wymieszać pozostałą sól.
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 8 do 10 protokół.
Makaron odcedzić i dodać do pieczarek, Marsali i cebuli
Dodać karczochy serca, parmezan i śmietana i gotować, aż karczochy są podgrzewane przez, o 5 protokół. Wymieszać natkę pietruszki i pieprz.
Przełożyć do miski i podawać.