Naleśniki Z Twarogiem
Naleśniki z twarogiem to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 20 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Naleśniki Z Twarogiem, Naleśniki Z Twarogiem, oraz Twarożkowe Naleśniki Owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 93°.
Ugotować cebulę, 1/8 łyżeczka soli, i 1/8 łyżeczka pieprzu w 2 łyżki masła w małej ciężkiej patelni na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor brązowy, o 12 protokół.
Przełożyć do miski, następnie dodać twarożek, jajka, mąkę, 1/4 szklanki masła, pozostałą 1/8 łyżeczki soli i pozostałą 1/8 łyżeczki pieprzu i ubić do połączenia.
Szczotka 12-calowy nonstick patelni z niektórych pozostałych masła i ciepła na umiarkowanym ogniu, aż gorące, ale nie palenie. Praca w partiach 5, miarka 1/8-miarki miarki ciasta na patelnię i gotować, aż spody są złotobrązowe, 1 do 2 protokół. Flip i gotować, aż spody są złotobrązowe i naleśniki są gotowane przez, 1 do 2 minut więcej.
Przełożyć na blachę do pieczenia i ogrzać w piekarniku.
Szczotka patelnia z masłem między partiami, jeśli to konieczne.