Naleśniki Z Maślanką Brzoskwiniową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj naleśników z maślanką brzoskwiniową. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz bitą śmietanę, maślankę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Najbardziej puszyste naleśniki maślane z sosem maślanym, Bezglutenowe placki brzoskwiniowe z polewą brzoskwiniową, oraz Naleśniki brzoskwiniowe z brzoskwiniowym syropem klonowym na # SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj mieszankę Bisquick, cukier, proszek do pieczenia i 1/2 łyżeczki cynamonu.
Dodać maślankę i jajko, mieszając widelcem lub trzepaczką do wymieszania. Delikatnie złożyć posiekane brzoskwinie.
Patelnia ciepła lub patelnia na średnim ogniu (375°F). W razie potrzeby smaruj patelnię olejem roślinnym (lub spryskaj sprayem do gotowania przed podgrzaniem). Do każdego naleśnika wlać 1/4 szklanki ciasta na gorącą patelnię. Gotować, aż brzegi wyschną i utworzą się bąbelki na wierzchu. Obrócić i gotować inne strony do złotego koloru.
Naleśniki podawać z bitą śmietaną i pokrojonymi brzoskwiniami; posypać dodatkowym cynamonem.