Naleśniki Z Maślanki Pełnoziarnistej

Naleśniki Z Maślanki Pełnoziarnistej
Pełnoziarniste naleśniki z maślanki mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 18. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 111 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, olej roślinny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Naleśniki Z Maślanki Pełnoziarnistej, Naleśniki Z Maślanki Pełnoziarnistej, oraz Naleśniki Z Maślanki Pełnoziarnistej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce ubić jajka trzepaczką drucianą, aż będą puszyste. Ubić pozostałe składniki, aż będą gładkie. (W przypadku cieńszych naleśników wymieszaj 1 do 2 łyżek mleka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Patelnia ciepła lub patelnia na średnim ogniu lub do 177°. (aby przetestować patelnię, posypać kilkoma kroplami wody. Jeśli bąbelki skakać, ciepło jest w sam raz.) Smarować w razie potrzeby olejem roślinnym (lub spryskać sprayem do gotowania przed ogrzewaniem).
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Olej RoślinnyOlej Roślinny
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Do każdego naleśnika wlać 1/4 szklanki ciasta z filiżanki lub dzbanka na gorącą patelnię. Gotować do nadmuchania i osuszyć na brzegach. Obrócić i gotować z drugiej strony, aż złoty kolor będzie brązowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Magazyn