Naleśniki Z Kiełbasą Jabłkową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj naleśników z kiełbasą jabłkową. Ten przepis zawiera 4 porcje z 537 kalorii, 14g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, skrobi kukurydzianej, kiełbasy wieprzowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki z kiełbasą jabłkową z syropem jabłkowym, Glazurowane jabłko i kiełbasa z naleśnikami, oraz Naleśniki z jabłkiem i kiełbasą podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni gotować kiełbasę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa; odcedzić i odstawić. W dużej misce ubić jajko, mleko i olej. Wymieszać z naleśnikami i cynamonem, aż się zwilży. Złóż jabłko i kiełbasę.
Wlać ciasto przez 1/4 cupfuls na lekko natłuszczonej gorącej patelni; włączyć, gdy pęcherzyki z góry. Gotuj, aż druga strona będzie złotobrązowa.
W przypadku syropu połącz cukier, skrobię kukurydzianą i przyprawę do ciasta z dyni w rondlu. Stopniowo mieszaj cydr i sok z cytryny, aż będzie gładki. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem do stopienia.
Podawać na ciepło z naleśnikami.