Naleśniki z cukinią mamy
Naleśniki z cukinią mamy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 25 kalorii. Ten przepis służy 20. Wiele osób stworzyło ten przepis, a 1910 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli, parmezan, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 27%. Podobne przepisy to Najlepsze babeczki z cukinią mamy, Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, oraz Hiszpański ryż mamy.
Instrukcje
Zetrzyj startą cukinię papierowymi ręcznikami, aby usunąć wilgoć. W dużej misce wymieszać cukinię, jajka i cebulę.
Wymieszać mąkę, parmezan, proszek do pieczenia, sól i oregano w osobnej misce; wymieszać mieszaninę z cukinią, aż ciasto będzie tylko zwilżone.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu. Upuść zaokrąglone łyżki cukinii ciasto na gorący olej; smażyć na patelni, aż złoty, 2 do 3 minut z każdej strony.
Naleśniki osuszyć na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem.