Naleśniki Z Chardą Szwajcarską Przyprawione Cynamonem

Naleśniki Z Chardą Szwajcarską Przyprawione Cynamonem
Need a dairy free morn meal? Cynamon-Spiced Swiss Chard naleśniki może być świetny przepis, aby spróbować. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 335 kalorii, 11g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony pieprz, mielone ziele angielskie, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Naleśniki Z Cynamonem (Pascha), Tajski przyprawiony Kurczak z kremem kokosowym szwajcarski chard, oraz Spiced Chai Latte Cupcakes with Cinnamon Swiss Beza Buttercream dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać chard z wodą nadal trzymając się liści w dużym garnku na średnim ogniu, aż tylko zwiędły, ale nadal zielony, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Umieścić na sicie; wycisnąć wilgoć. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
3
Połączyć jajka, cebula, Mączka Maca, cynamon, sól, ziele angielskie i pieprz w średniej misce; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mączka Z MacyMączka Z Macy
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CynamonCynamon
PieprzPieprz
CebulaCebula
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Wymieszać w chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
5
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek w ciężkiej patelni średniej na średnim ogniu. Praca w partiach, upuść heaping 1 łyżka Szwajcarskiej mieszaniny chard dla każdego naleśnika na patelni; spłaszczyć do 1/2-cala grubości. Smażyć naleśniki, aż złoty kolor i gotowane przez, dodając więcej oliwy z oliwek na patelni w razie potrzeby, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Przenieś naleśniki do blachy do pieczenia w piekarniku, aby utrzymać ciepło po każdej partii.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
9
Naleśniki podawać na ciepło z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn