Naleśniki Z Chardą Szwajcarską Przyprawione Cynamonem
Need a dairy free morn meal? Cynamon-Spiced Swiss Chard naleśniki może być świetny przepis, aby spróbować. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 335 kalorii, 11g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony pieprz, mielone ziele angielskie, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Naleśniki Z Cynamonem (Pascha), Tajski przyprawiony Kurczak z kremem kokosowym szwajcarski chard, oraz Spiced Chai Latte Cupcakes with Cinnamon Swiss Beza Buttercream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać chard z wodą nadal trzymając się liści w dużym garnku na średnim ogniu, aż tylko zwiędły, ale nadal zielony, o 3 protokół.
Umieścić na sicie; wycisnąć wilgoć. Całkowicie fajne.
Połączyć jajka, cebula, Mączka Maca, cynamon, sól, ziele angielskie i pieprz w średniej misce; dobrze wymieszać.
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku.
Podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek w ciężkiej patelni średniej na średnim ogniu. Praca w partiach, upuść heaping 1 łyżka Szwajcarskiej mieszaniny chard dla każdego naleśnika na patelni; spłaszczyć do 1/2-cala grubości. Smażyć naleśniki, aż złoty kolor i gotowane przez, dodając więcej oliwy z oliwek na patelni w razie potrzeby, o 3 protokół na stronę.
Przenieś naleśniki do blachy do pieczenia w piekarniku, aby utrzymać ciepło po każdej partii.
Naleśniki podawać na ciepło z cytrynowymi klinami.