Naleśniki Pomarańczowo-Toffi
Naleśniki pomarańczowo-toffi mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 408 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 138 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jaj, sok pomarańczowy, oryginalna mieszanka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Moje Ulubione bezglutenowe naleśniki (i lepkie naleśniki budyń toffi!), Naleśniki Z Orzechami Toffi, oraz Naleśniki Nadziewane Toffi.
Instrukcje
Griddle ciepła lub patelni na średniej wysokiej ciepła lub elektrycznej griddle do 191°. smar griddle z olejem roślinnym, jeśli to konieczne.
W średniej misce, wymieszać Bisquick mix, mleko, olej i jajka do wymieszania. Delikatnie wymieszać z chipsami toffi i skórką pomarańczową. Na każdy naleśnik wlać nieco mniej niż 1/4 szklanki ciasta na gorącą patelnię. Gotować, aż brzegi wyschną. Obróć; gotuj na złoty kolor.
W rondlu 1-quart, podgrzać składniki syropu na średnim ogniu około 1 minuty, mieszając od czasu do czasu, aż Marmolada stopi się i mieszanina jest ciepła.
Naleśniki podawać z syropem.