Naleśniki Niemieckie I
Przepis Niemieckie naleśniki I jest gotowy w około 1 godzinę i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 8. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Jeśli masz pod ręką mleko, sól, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Naleśniki Niemieckie, Naleśniki Niemieckie, oraz Naleśniki Niemieckie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W średniej misce przygotuj ciasto naleśnikowe, mieszając mąkę, 2 jajka, 1/4 łyżeczki soli i 1 szklankę mleka.
Rozgrzać lekko nasmarowaną patelnię lub średnią patelnię na średnim ogniu.
Wlać około 1/8 ciasta na patelnię. Flip z metalową szpatułką, gdy pęcherzyki zaczynają tworzyć i gotować, aż złoty kolor będzie brązowy. Powtórz z pozostałym ciasto, co 8 naleśniki.
W średniej misce umieścić mus jabłkowy i wymieszać z rodzynkami.
Mieszankę musu jabłkowego rozprowadzić po jednej stronie każdego naleśnika.
Roll naleśniki jelly roll stylu i pokroić na pół pionowo. Ułóż połówki naleśników przycięte bokiem w średnim naczyniu do pieczenia.
W małej misce wymieszaj pozostałe jajko, sól i mleko z cukrem i migdałami.
Wlać mieszaninę na naleśniki.
Naleśniki z masłem i piec 40 minut w nagrzanym piekarniku.