Naleśniki imbirowe z sosem Klonowo-orzechowym
Naleśniki imbirowe z sosem Klonowo-orzechowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 21. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz SOS klonowy pekan, mielony cynamon, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Naleśniki Klonowo-Orzechowe Low Carb, Naleśniki Bananan i Pecan z masłem klonowym, oraz Naleśniki pszenno-orzechowe z klonowymi truskawkami.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Połącz maślankę, wodę, jajka, margarynę i brązowy cukier; dodaj do suchych składników, mieszając, aż suche składniki zostaną zwilżone.
Dla każdego naleśnika, wlać 1/4 szklanki ciasta na gorącej, lekko nasmarowanej patelni lub patelni. Gotować naleśniki, aż szczyty są pokryte bąbelkami i krawędzie wyglądają gotowane; obrócić i gotować drugą stronę. Top naleśniki równomiernie z sosem Klonowo-orzechowym.