Naleśniki Bananowe Z Masłem Orzechowym
Peanut Butter Banana Pancakes to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 90 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz banana, cukier puder, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako niedrogi posiłek poranny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Naleśniki Z Masłem Orzechowym I Bananem, Naleśniki z masłem orzechowym i bananem, oraz Naleśniki Bananowe Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Patelnia ciepła lub patelnia na średnim ogniu (375°F).
W razie potrzeby posmaruj olejem roślinnym lub spryskaj sprayem do gotowania bez mąki przed podgrzaniem. W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick, ciepłą wodę, masło orzechowe, cukier granulowany, sól i jajko z trzepaczką. Złóż posiekanego banana.
Do każdego naleśnika wlać 1/4 szklanki ciasta na gorącą patelnię. Gotować 2 do 3 minut lub aż pęcherzyki tworzą się na górze i krawędzie są suche. Obrócić; gotować z drugiej strony, aż złoty kolor będzie brązowy. Top naleśniki z plasterkami banana; posypać cukrem pudrem.