Naleśniki Bananowe Pełnoziarniste

Naleśniki Bananowe Pełnoziarniste
Pełnoziarniste naleśniki bananowe to śniadanie, które serwuje 3. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 15g tłuszczu i w sumie 328 kalorii. Za 54 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś sól, mąkę, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 60%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Naleśniki Bananowe Pełnoziarniste, Wegańskie Naleśniki Bananowe (Bezzbożowe, Paleo), oraz Naleśniki bananowe (bezglutenowe, 100% pełnoziarniste, bezmleczne).

Instrukcje

1
Rozgrzej patelnię do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
W misce wymieszaj mąkę pełnoziarnistą, mączkę migdałową, owies, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka PszennaMąka Pszenna
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka MigdałowaMąka Migdałowa
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ubij jajko w osobnej misce. Ubij mleko, banan i olej rzepakowy do ubitego jajka; wlej do mąki i mieszaj, aż po prostu połączą się w grudkowate ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
BananBanan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlej ciasto 1/2 szklanki na raz na gorącą patelnię; gotuj, aż brzegi staną się chrupiące, a na wierzchu utworzą się bąbelki, 3 do 5 minut. Odwróć naleśniki i kontynuuj gotowanie, aż spód naleśników się zrumieni, jeszcze 3 do 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia11
Magazyn