Naleśnik Piekarnikowy Karmelowy Pełnoziarnisty Jabłkowy

Naleśnik Piekarnikowy Karmelowy Pełnoziarnisty Jabłkowy
Pełnoziarnisty karmelowy naleśnik jabłkowy może być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 95 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 336 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Będzie hitem w Twoim Halloween wydarzenie. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz skórkę z cytryny, mielony cynamon, mąkę z ciasta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśnik z piekarnika jabłkowego z syropem jabłkowym, Naleśnik Z Piekarnika Jabłkowego, oraz Naleśnik Z Piekarnika Jabłkowego podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. zmiksuj mleko i jajka w blenderze, aż dokładnie wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Dodać mąkę, wanilię, cynamon, 1/2 łyżeczki soli i skórkę z cytryny i ponownie zmiksować do połączenia, skrobając boki, jeśli to konieczne, około 15 sekund. Przykryj słoik blendera i przechowuj w lodówce podczas gotowania jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Roztop masło w 10-calowej patelni nonstick-safe na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Dodaj jabłka i posyp je granulowanym cukrem. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj jabłka, mieszając od czasu do czasu, aż złocistobrązowe i zmiękną, 20 do 25 minut. Ułóż jabłka równomiernie na patelni. Zmiksuj ciasto, aby ponownie dodać składniki, a następnie polej je jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Piec naleśnik, aż jest rumiane i ustawić w środku i boki wzrosły o 1 1/2 cala, 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Podawać bezpośrednio z patelni lub użyć dużej szpatułki, aby przenieść naleśnik na talerz. Kurz z cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn