Naleśniki Szwajcarskie

Naleśniki Szwajcarskie
Naleśniki Szwajcarskie to Wegetariańskie poranny posiłek. Na 5,41 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1178 kalorii, 28g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 3. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Jeśli masz pod ręką cukier, dżem, galaretkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Placki Ziemniaczane Z Serem Szwajcarskim, Zupa ziemniaczana i ser szwajcarski-ser szwajcarski sprawia, że zupa jest bardzo kremowa i bogata, oraz Moje Ulubione bezglutenowe naleśniki (i lepkie naleśniki budyń toffi!).

Instrukcje

1
Wlać wszystkie składniki ciasta do blendera i miksować przez 1 minutę lub aż ciasto będzie gładkie, zatrzymanie blendera i skrobanie w dół boki, jeśli to konieczne. (Alternatywnie można mieszać wszystkie składniki za pomocą miksera lub ręcznego blendera zanurzeniowego.).Aby uzyskać najlepsze wyniki, przechowywać w lodówce ciasto przez co najmniej 30 minut przed gotowaniem.Lekko nasmaruj nieprzywierającą patelnię o pochyłych krawędziach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Podgrzej patelnię do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wlać do patelni w przybliżeniu skąpe 1/3 szklanki ciasta i obracać ciasto, aby równomiernie rozprowadzić. Gotować przez około 2 minuty lub aż Góra naleśnika zacznie tworzyć małe pęcherzyki, a spód naleśnika jest jasnobrązowy z "plamkami".Obróć naleśnik ostrożnie i kontynuuj gotowanie przez kolejne 45 sekund do 1 minuty. Uważaj, aby nie przegotować.Ostrożnie wyjmij naleśnik do rozgrzanego naczynia i kontynuuj gotowanie naleśników jak w kroku #
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
W razie potrzeby lekko nasmaruj patelnię.Do nadzienia: naleśniki można pozostawić gładkie jak moje inlaws lub chcemy dodać truskawki pokrojone i zmieszane z serem śmietankowym; wierzch udekorowany tostami z migdałami. Użyłam też musu jabłkowego domowej roboty i świeżych brzoskwiń. Użyj wyobraźni do nadzień do naleśników.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkowe Migdałyśliwkowe Migdały
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Zwinąć, doprowadzając obie strony naleśnika do środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
6
Podawaj rozgrzany syrop klonowy (lub rozgrzany dżem lub galaretkę) na boku, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
DżemDżem
7
Wierzch naleśnika posypać cukrem pudrem do prezentacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
TrudnośćNormalny
Gotowe W13 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia31
Magazyn