Nakładka Na Stół Do Zbioru Marcepanu
Nakładka na stół do zbioru marcepanu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis zawiera 10 porcji z 177 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Za 75 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Mieszanka koszy rzemieślniczych i drewnianego wagonu, foremek do ciastek, syropu kukurydzianego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie Cajun. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 23%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy obejmują 4 lipca Farma malin, białych i borówek do koktajlu stołowego od Harvest Spirits, Domowy Marcepan (Gotowany Marcepan), oraz marcepan czekoladowy, jak zrobić marcepan czekoladowy.
Instrukcje
Marcepan: pokrusz pastę migdałową do dużej miski. Zagnieść w syropie kukurydzianym. Stopniowo dodawaj cukier cukierniczy, dobrze ugniatając po każdym dodaniu, aż do dokładnego wymieszania. Aby zabarwić, oderwij kawałek marcepanu o pożądanej wielkości i ugniataj kolor po trochu, używając barwnika spożywczego (w przypadku brązu, w razie potrzeby dodaj kakao do pieczenia).
Kształtowanie: każdy żołądź: tworzą 1/4 cala. do 1/2-W. lekko podłużna kula brązowego marcepanu.
Na czapkę dodaj więcej barwnika spożywczego lub kakao do pieczenia, aby zabarwić mały kawałek marcepanu na nieco ciemniejszy brąz. Uformuj spłaszczony okrąg i dociśnij do wierzchołka żołędzia. Włóż cały goździk lub brązowy marcepan do czapki na łodygę. Użyj wykałaczki lub noża, aby delikatnie kropkować czapkę, aby uzyskać teksturę.
Każde jabłko: uformuj 3/4 cala. kula czerwonego marcepanu. Krzywa lekko się przesuwa. Ściśnij delikatnie spód, aby zwężać się. Użyj wykałaczki lub ostrego noża, aby wciąć górę i dół jabłka. W przypadku łodygi włóż cały goździk lub uformuj brązową łodygę marcepanu i wciśnij w górne wcięcie.
Każdy Kłos kukurydzy: uformuj 1/2 cala. kula żółtego marcepanu w kształt cylindra około 1-1 / 2 cala. długo. Lekko zwężaj jeden koniec, tworząc górną część kolby. W przypadku ziaren zwiń małe kawałki żółtego marcepanu w kulki. Wciśnij kulki na kolbę w rzędach. W przypadku łusek kukurydzy zwiń kulkę Zielonego marcepanu między kawałkami woskowanego papieru do 1/8 cala. grubość. Na woskowanym papierze nałóż warstwę na zielony marcepan, narysuj trzy 1-3 / 4-in. długi x 1/2 cala.- szerokie wydłużone kształty liści. Zdejmij górną warstwę woskowanego papieru i użyj noża, aby wyciąć łuski z boków kolby, zachodząc na dno środkowego przodu, i jeden, aby zakryć tył kolby, zachodzące na siebie krawędzie boku. Delikatnie wygnij górne punkty każdej łuski.
Liście: kilka razy zagnieść równe porcje czerwonego, żółtego i pomarańczowego marcepanu, aby uzyskać efekt marmuru.
Rozwałkuj między kawałkami woskowanego papieru do 1/8 cala. grubość.
Wytnij liście foremką do ciastek. Użyj wykałaczki lub ostrego noża, aby zdobyć żyły na liściach. W przypadku łodygi włóż cały goździk lub uformuj brązową łodygę marcepanu i włóż.
W razie potrzeby posyp cukrem.
Dynie: tworzą kulki z pomarańczowego marcepanu, o wielkości od 1/2 cala. do 1-1 / 2 w. Lekko wciśnij, aby spłaszczyć górę i dół. Użyj wykałaczki lub ostrego noża, aby wykonać płytkie grzbiety wokół boków od środka od góry do dołu. W przypadku łodyg włóż cały goździk pośrodku każdej dyni lub uformuj po jednym dla każdego z brązowego marcepanu i włóż.