Nakładka Na Stół Do Zbioru Marcepanu

Nakładka Na Stół Do Zbioru Marcepanu
Nakładka na stół do zbioru marcepanu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis zawiera 10 porcji z 177 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Za 75 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Mieszanka koszy rzemieślniczych i drewnianego wagonu, foremek do ciastek, syropu kukurydzianego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie Cajun. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 23%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy obejmują 4 lipca Farma malin, białych i borówek do koktajlu stołowego od Harvest Spirits, Domowy Marcepan (Gotowany Marcepan), oraz marcepan czekoladowy, jak zrobić marcepan czekoladowy.

Instrukcje

1
Marcepan: pokrusz pastę migdałową do dużej miski. Zagnieść w syropie kukurydzianym. Stopniowo dodawaj cukier cukierniczy, dobrze ugniatając po każdym dodaniu, aż do dokładnego wymieszania. Aby zabarwić, oderwij kawałek marcepanu o pożądanej wielkości i ugniataj kolor po trochu, używając barwnika spożywczego (w przypadku brązu, w razie potrzeby dodaj kakao do pieczenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
MarcepanMarcepan
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Kształtowanie: każdy żołądź: tworzą 1/4 cala. do 1/2-W. lekko podłużna kula brązowego marcepanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarcepanMarcepan
3
Na czapkę dodaj więcej barwnika spożywczego lub kakao do pieczenia, aby zabarwić mały kawałek marcepanu na nieco ciemniejszy brąz. Uformuj spłaszczony okrąg i dociśnij do wierzchołka żołędzia. Włóż cały goździk lub brązowy marcepan do czapki na łodygę. Użyj wykałaczki lub noża, aby delikatnie kropkować czapkę, aby uzyskać teksturę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Goździki CałeGoździki Całe
MarcepanMarcepan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
4
Każde jabłko: uformuj 3/4 cala. kula czerwonego marcepanu. Krzywa lekko się przesuwa. Ściśnij delikatnie spód, aby zwężać się. Użyj wykałaczki lub ostrego noża, aby wciąć górę i dół jabłka. W przypadku łodygi włóż cały goździk lub uformuj brązową łodygę marcepanu i wciśnij w górne wcięcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki CałeGoździki Całe
MarcepanMarcepan
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
5
Każdy Kłos kukurydzy: uformuj 1/2 cala. kula żółtego marcepanu w kształt cylindra około 1-1 / 2 cala. długo. Lekko zwężaj jeden koniec, tworząc górną część kolby. W przypadku ziaren zwiń małe kawałki żółtego marcepanu w kulki. Wciśnij kulki na kolbę w rzędach. W przypadku łusek kukurydzy zwiń kulkę Zielonego marcepanu między kawałkami woskowanego papieru do 1/8 cala. grubość. Na woskowanym papierze nałóż warstwę na zielony marcepan, narysuj trzy 1-3 / 4-in. długi x 1/2 cala.- szerokie wydłużone kształty liści. Zdejmij górną warstwę woskowanego papieru i użyj noża, aby wyciąć łuski z boków kolby, zachodząc na dno środkowego przodu, i jeden, aby zakryć tył kolby, zachodzące na siebie krawędzie boku. Delikatnie wygnij górne punkty każdej łuski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
łuski Kukurydzyłuski Kukurydzy
MarcepanMarcepan
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6
Liście: kilka razy zagnieść równe porcje czerwonego, żółtego i pomarańczowego marcepanu, aby uzyskać efekt marmuru.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarcepanMarcepan
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
7
Rozwałkuj między kawałkami woskowanego papieru do 1/8 cala. grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Wytnij liście foremką do ciastek. Użyj wykałaczki lub ostrego noża, aby zdobyć żyły na liściach. W przypadku łodygi włóż cały goździk lub uformuj brązową łodygę marcepanu i włóż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki CałeGoździki Całe
MarcepanMarcepan
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
9
W razie potrzeby posyp cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
10
Dynie: tworzą kulki z pomarańczowego marcepanu, o wielkości od 1/2 cala. do 1-1 / 2 w. Lekko wciśnij, aby spłaszczyć górę i dół. Użyj wykałaczki lub ostrego noża, aby wykonać płytkie grzbiety wokół boków od środka od góry do dołu. W przypadku łodyg włóż cały goździk pośrodku każdej dyni lub uformuj po jednym dla każdego z brązowego marcepanu i włóż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki CałeGoździki Całe
MarcepanMarcepan
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn