Naklejki Na Garnek Wołowy

Naklejki Na Garnek Wołowy
Naklejki na garnek wołowy mogą być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 59 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mało kto lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Idź do sklepu i odebrać olej z orzeszków ziemnych, pasta z fasoli, szczypiorek czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Naklejki Na Garnek Wołowy (Gyoza), Garnek Wołowy Enchilada Zapiekanka, oraz Jeden garnek wołowiny i kapusty Stir Fry (Easy + Paleo ) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włóż 1 3/4 szklanki mąki do dużej miski, a następnie dodaj wrzącą gorącą wodę, mieszając drewnianą łyżką, aż powstanie kudłate ciasto. Kiedy tylko ostudzić wystarczy do obsługi, włączyć ciasto (w tym wszelkie luźne mąki) na powierzchni roboczej i ugniatać, zawierające niektóre z pozostałych 1/4 szklanki mąki, jeśli ciasto jest lepki, aż gładkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Formujemy w kulkę i owijamy folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
3
Odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 10 minut i do 3
1
W średniej misce wymieszać wołowinę, sos sojowy, oleje, imbir i pastę fasolową, a następnie wymieszać szczypiorek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
SzczypiorekSzczypiorek
ImbirImbir
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Uformować ciasto w kłodę (24 cale długości i około 1 cala szerokości), a następnie pokroić ciasto w poprzek na 24 (1-cal szerokości) kawałki. Umieścić 6 sztuk, ściąć boki w dół, na lekko posypanej mąką powierzchni (pozostałe kawałki luźno przykryć folią) i lekko spłaszczyć ręką.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
2
Rozwałkować każdy spłaszczony kawałek na 3 1/4 cala okrągłe z lekko mąką wałek do ciasta. Umieść poziomą łyżkę nadzienia w środku każdej rundy, następnie pędzlem lub dab w połowie krawędzi z niewielką ilością wody i złożyć na pół, naciskając krawędzie razem, aby uszczelnić i pozostawiając mały otwór na każdym końcu półkola. Każde pierogi, uszczelnione brzegi do góry, na wyłożonej papierem woskowym tacy, a następnie lekko przycisnąć pierogi na 1 stronę, aby więcej pierogów dotyczyło tacy. Zrób więcej pierogów w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
3
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni nonstick na umiarkowanym ogniu do gorąca, a następnie zdjąć z ognia i zorganizować pierogi w ciasnym okrągłym wzorze stojąc w oleju (powinny one dotykać się nawzajem). Gotować, odkryte, na umiarkowanym ogniu, aż olej skwierczy, następnie skropić ciepłą wodą (1/3 szklanki) nad naklejkami garnka i gotować, pokryte, aż do dna są rumiane, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PottickersPottickers
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
4
Dodaj 2 łyżki więcej wody, jeśli patelnia wygląda sucho przed DNA są rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Zdejmij pokrywkę i gotuj, potrząsając patelnią, aby poluzować naklejki garnka, aż para rozproszy się, 1 do 2 minut. Odwróć dużą płytę z obręczą nad patelnią. Za pomocą uchwytów do garnków, trzymaj talerz i patelnię razem i odwróć patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
PottickersPottickers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uchwyt Do GarnkaUchwyt Do Garnka
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
6
Usuń patelnię i służyć naklejki garnek ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
PottickersPottickers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
1
Pierogi można formować 4 godziny wcześniej. Schłodzić w 1 warstwie, nie dotykając, na wyłożonej woskiem tacy papierowej, luźno, ale całkowicie pokrytej folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn