Naklejki na garnek wieprzowy z sosem miodowym Chipotle

Naklejki na garnek wieprzowy z sosem miodowym Chipotle
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc daj Naklejki garnek wieprzowy z sosem Chipotle miodu spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Ten przepis służy 48 i kosztuje 20 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz SOS adobo, pędy bambusa, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj 8-Minutowe Kotlety Wieprzowe Instant Pot Honey Lime Imbir, Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, oraz Żeberka Wieprzowe Chipotle Miodowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki sosu; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W innej małej misce, namoczyć grzyby w wystarczającej ilości gorącej wody, aby pokryć 20 minut lub do miękkości, odcedzić. Spłukać w ciepłej wodzie; odcedzić. Wycisnąć nadmiar wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Usunąć i wyrzucić łodygi; drobno posiekać czapki.
4
W dużej misce wymieszaj grzyby, wieprzowinę, pędy bambusa, zieloną cebulę, wino, 1 łyżkę wody, skrobię kukurydzianą, sól, olej sezamowy i biały pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pędy BambusaPędy Bambusa
Zielona CebulaZielona Cebula
Biały PieprzBiały Pieprz
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Olej SezamowyOlej Sezamowy
GrzybyGrzyby
WodaWoda
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
W średniej misce wymieszaj mąkę i 1 szklankę wrzącej wody, aż powstanie miękkie ciasto. Wyrobić ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni około 5 minut lub do uzyskania gładkości. Podziel ciasto na pół. Uformuj każdą połowę w 12-calową rolkę; Wytnij każdą rolkę na 24 plasterki, każdy o grubości około 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rozwałkuj 1 plasterek ciasta w 3-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni. (Jeśli koło się cofnie, przykryj plasterki ręcznikiem i pozostaw około 10 minut lub do momentu, gdy plasterek będzie łatwy do zwinięcia i pozostanie w okręgu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
7
Umieścić 1 łyżkę mieszanki wieprzowej na środku koła. Uszczypnij 5 zakładek na krawędzi jednej połowy koła. Fold koło na pół, naciskając plisowaną krawędź do niepleczonej krawędzi. (Lub zamiast plisowania krawędzi, można złożyć koło na pół i nacisnąć krawędzie wraz z widelcem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
8
Kłaść pierogi, plisowaną krawędzią do góry, na blasze. Delikatnie naciśnij kluski, aby spłaszczyć dno. Powtórz z pozostałymi plastrami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Wok ciepła, aż bardzo gorące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
10
Dodaj 2 łyżki oleju roślinnego; przechyl wok, aby pokryć stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
11
Ułożyć około 12 pierogów w jednej warstwie w woku; smażyć 2 minuty lub aż spody będą złociste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
12
Dodać 1/2 szklanki wody. Przykryć i gotować 6 do 7 minut lub do wchłonięcia wody. Powtórzyć z pozostałymi kluskami. (
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
13
W razie potrzeby dodaj olej roślinny.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
14
Podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn