Największy Krab Świata
Największym Krabem Świata jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 127 fanów. Mieszanka masła, oliwy z oliwek, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Najlepsze na świecie Roll upy Lasagna, Najlepsze miękkie precle na świecie, oraz Ciocia Cora 's World' s Greatest Cookies.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu. Gdy jest gorąco, lekko ruszt olejowy.
Ubij razem oliwę z oliwek, masło i czosnek; obficie szczotkuj na krabie.
Gotuj kraba na rozgrzanym grillu, obracając raz, aż skorupa zacznie brązowieć, około 6 minut.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.