Najlepszy Sernik
Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 630 kalorii, 12g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ciężką śmietanę, okruchy krakersów graham, żółtka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, Niesławny sernik lub cynamonowo-jabłkowy Sernik, oraz Philadelphia Cheesecake of the Year Contest & My Christmas Shortbread Cheesecake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F. przygotuj skorupę.
Wymieszaj okruchy, cukier i masło i naciśnij na dno 9 calowej patelni springform. (Lubię, aby linia moja patelnia z 9 calowy Okrągły pergamin). w dużej misce, z mikserem na średniej prędkości, beat twarogu tylko do gładkiej; powoli ubić w cukrze, skrobanie miski często z gumową szpatułką.
Dodaj ekstrakty, sok pomarańczowy, śmietanę, mąkę, żółtka i jajka; mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji. Nie ubijaj jajek, po prostu mieszaj je i staraj się nie ubijać dodatkowego powietrza do ciasta.
Wlać nadzienie na skórkę.
Upiec sernik 12 minut. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 300 stopni; piec 35 minut dłużej. Wyłączyć piekarnik; pozostawić sernik w piekarniku 30 minut.
Wyjąć sernik z piekarnika; całkowicie schłodzić na patelni na blasze. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub do dobrze schłodzone.Gdy sernik jest jędrny, szpatułką, poluzuj stronę patelni od sernika i usuń ciasto z dna patelni; przesuń na talerz do serwowania.
Polać polewą na środek.Jeśli użyłeś pergaminu, możesz delikatnie pociągnąć ciasto na piękny talerz do serwowania. W przeciwnym razie po prostu podawaj z dna patelni.